BOUWVAK | FIJNE VAKANTIE!

Vanaf deze week is de bouwvak begonnen. Een periode waarin veel bedrijven en medewerkers even een stapje terug mogen doen. Tijd om op te laden en te genieten van het mooie weer! Of je nu thuis blijft of op reis gaat: namens heel team Vedaflex wensen wij jou een hele fijne vakantie! 😎💪

 

 Onze kantoren zijn de gehele bouwvak bereikbaar:

📞 0519-745030 Vedaflex Friesland

📞 0598-631854 Vedaflex Groningen & Drenthe

📧 info@vedaflex.nl

BOUWVAK | FIJNE VAKANTIE!

BEDANKT | NATIONALE BEDANKDAG

Vandaag 21 september is het de Nationale Bedankdag. Elke dag zijn wij ontzettend trots op het werk wat onze flexkrachten verrichten. Maar vandaag willen wij ze nog een keer in het zonnetje zetten.

Aan al onze flexkrachten: 👍️ BEDANKT voor jullie inzet! Dankzij jullie kan de dienstverlening van onze opdrachtgevers doorgaan.

Wie ga jij vandaag bedanken? 

 

WELKOM | NIEUWE COLLEGA IN VEENDAM

Per 1 september is Paula, onze nieuwe collega, begonnen bij Vedaflex Groningen op de vestiging in Veendam! Paula namens heel team Vedaflex heten wij jou van harte welkom en veel succes gewenst! 

 

"Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Paula Kinzer! Ik ben getrouwd met Andreé en we hebben een dochter (Zoë) van 11. Vanaf 1 september versterk ik team Veendam.  

In mijn vorige werk was ik filiaalleidster bij Outfit Mode in Winschoten. Maar na 20 hele leuke jaren ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg om me verder te kunnen ontwikkelingen en heb veel zin om aan de slag te gaan. Spreek ik je snel?"