BLUE MONDAY | 16 JANUARI

Vandaag 16 januari is het "Blue Monday", ook wel de meest deprimerende dag van het jaar genoemd. Niet bij Vedaflex! Met een vrolijk muziekje op en wat lekkers bij de koffie komen wij ook deze dag weer prima door!

Voelt elke dag voor jou nou als een Blue Monday? Dan is het zeker tijd voor een π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™ͺπ™žπ™©π™™π™–π™œπ™žπ™£π™œ! Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken bij onze opdrachtgevers.

Voordat je het weet ben jij weer vol positiviteit en een flinke dosis nieuwe energie aan de slag!

πŸ”Ή π™‘π™šπ™™π™–π™›π™‘π™šπ™­ π™‚π™§π™€π™£π™žπ™£π™œπ™šπ™£/π˜Ώπ™§π™šπ™£π™©π™π™š πŸ“ž 0598-631854

πŸ”Ή π™‘π™šπ™™π™–π™›π™‘π™šπ™­ π™π™§π™žπ™šπ™¨π™‘π™–π™£π™™ πŸ“ž 0519-745030

BLUE MONDAY | 16 JANUARI

TAART | 10 JAAR VEDAFLEX

Here we go! We zijn los met de eerste dag van onze persoonlijke taarten bezorgservice aan onze trouwe klanten! Samen het jubileum van Vedaflex vieren met een heerlijk gebakje.

 

We hebben al erg leuke reacties ontvangen, geniet er van allemaal! 

 

DISC-TRAINING | VEDAFLEX

Een interessante DISC-training gehad met team Friesland. Het DISC model brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, manier van communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Een mooie manier om de kennis van je eigen én elkaars gedrag te vergroten, communicatie conflicten op te lossen en te kunnen vermijden, het vergroten van de individuele effectiviteit binnen Vedaflex en daarnaast stimuleert het om alle talenten beter te benutten binnen het team.

Al met al, een gezellige dag met veel nuttige informatie waaruit mooie gesprekken zijn voortgekomen of nog uit voort gaan komen.

 
Bedankt Martin @nuchter_coaching voor deze leerzame dag! Vedaflex team Groningen is 6 juni aan de beurt, succes! πŸ’ͺ