SPONSOR | BE QUICK DOKKUM

Vedaflex is trotse sponsor van Be Quick Dokkum! Vanaf heden kun je ons bord bewonderen bij de voetbalclub in Dokkum, gevestigd aan het Tolhuispark. Het ledental van Be Quick Dokkum bestaat uit ongeveer 700 leden. Dit wordt vooral gerealiseerd door middel van een grote jeugdafdeling die veel aandacht krijgt, waarvan een van de medewerkers van Vedaflex jeugdtrainer is! De club behoort daarmee tot één van de grotere verenigingen in Fryslân.

Bericht Be Quick Dokkum - Facebook: 

We kunnen weer een reclamebord toevoegen aan ons mooie sportpark, want Vedaflex heeft de stap genomen om onze club te gaan sponsoren.

 

Vedaflex is een uitzendbureau gevestigd op meerdere locaties vooral in de regio Noord Nederland. We zitten o.a. in Dokkum, Sint Annaparochie, Leek & Veendam, daarnaast hebben we een specialty gericht op Vakman Infra, dit is bemiddeling in o.a. de GWW sector.

 

Vedaflex is innovatief en onderscheidend, dat zich ook in de huidige krapte op de arbeidsmarkt nog steeds goed in staat weet, om de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plaats te krijgen.

Door goed te luisteren naar de opdrachtgever en de werknemer. 

 

De tijd te nemen om een ieder goed te leren kennen zijn duidelijke waarden die Vedaflex tot een grote speler op de arbeidsmarkt maakt.

 

Wij zijn blij met deze nieuwe sponsor en heten Vedaflex van harte welkom bij Be Quick.

SPONSOR | BE QUICK DOKKUM

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋