ADMIRALITEITSDAGEN | 1, 2, 3 & 4 SEPTEMBER

Yes, Dokkum kleurt weer blauw! Van 1 tot en met 4 september zijn er de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Vier dagen lang gezelligheid met veel muziek, maritieme shows en activiteiten, op en rondom het water. Wij zijn erbij! Jij ook?

🚘️ Ben jij van plan om onze vestiging te bezoeken op donderdag 1 of vrijdag 2 september? Houd er dan rekening mee dat het niet mogelijk is om te parkeren op de Markt of op de Helling.

Namens Vedaflex wensen wij het bestuur, de organisatie, alle ondernemers, medewerkers en vrijwilligers veel succes!

Het hele programma van de Admiraliteitsdagen vind je hier: PROGRAMMA👈️

 

ADMIRALITEITSDAGEN | 1, 2, 3 & 4 SEPTEMBER

LAURIE | MEDEWERKER AAN HET WERK

Maud is afgelopen week langs geweest bij onze topper Laurie. Laurie is het hele jaar aan het werk geweest als groenvoorziener via Vedaflex maar inmiddels is het seizoen van de groenvoorziening aan het afronden. Nou zit Laurie niet graag stil! Ook tijdens de winterstop wil hij zich graag inzetten voor diverse branches. Zo kwam deze mogelijkheid voorbij bij Friesland Drain waar hij de komende weken tijdelijk een klus op kan pakken op het land. Hier werkt hij mee aan de aanleg van drainage. Fijn om te zien dat onze medewerkers met plezier naar het werk toe gaan en zich zo enorm goed inzetten! Hartstikke top Laurie, ga zo door!

 

💪 Wil jij deze wintermaanden ook niet stil zitten? Wij hebben nog genoeg mogelijkheden om lekker door te blijven werken! Of misschien ben je wel op zoek naar zulke harde werkers, ook dan komen wij graag in contact!

 

LAURA EN ERWIN | WERKEN MEE BIJ DCP

Afgelopen vrijdag hebben Laura en Erwin een dagje meegedraaid bij onze opdrachtgever DCP (Dutch Card Printing) in Veendam. Hier worden allerlei kerstgeschenken ingepakt en op dit moment zitten ze middenin de voorbereidende fase. De dozen worden gevouwen, klaargezet en gevuld en in tussentijd zijn de orders steeds meer aan het toenemen.

Laura en Erwin hebben s ’ochtends geholpen met het vullen van de dozen en na de koffiepauze met het stickeren. In de dozen kwamen heerlijke chocolaatjes en marshmallows voor in een kopje warme chocolademelk!
Ook onze medewerker Albert is met veel plezier aan het werk bij DCP. Je ziet hem op de foto (helemaal links) lachend op de foto staan! 😃