8 MAART | INTERNATIONALE VROUWENDAG

Vandaag 8 maart is het 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝗩𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴, een dag waarop we vieren wat vrouwen wereldwijd bereikt hebben maar ook een dag waar extra aandacht wordt besteed aan de emancipatie van vrouwen in onze samenleving.

Binnen diverse sectoren zijn er nog veel beroepen die voornamelijk door mannen worden uitgevoerd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen vrouwen zijn in die sector. Want ook vrouwen kunnen zéker hun 'mannetje' staan in bijvoorbeeld de techniek of bouw.
Er is géén goede reden om géén vrouwen in je bedrijf te hebben. We zijn allemaal gelijkwaardig, maar denken en doen niet altijd hetzelfde. En dat is juist waarom het goed is.
 
"𝙄𝙩'𝙨 𝙜𝙤𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙤 𝙝𝙖𝙥𝙥𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙘𝙖𝙪𝙨𝙚 𝙞'𝙢 𝙜𝙤𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙤 𝙢𝙖𝙠𝙚 𝙞𝙩 𝙝𝙖𝙥𝙥𝙚𝙣!"
 
👉️ Wil jij een carrièreswitch maken of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Vedaflex biedt mogelijkheden! Wij komen graag met je in contact!

Foto's

TAART | 10 JAAR VEDAFLEX

Here we go! We zijn los met de eerste dag van onze persoonlijke taarten bezorgservice aan onze trouwe klanten! Samen het jubileum van Vedaflex vieren met een heerlijk gebakje.

 

We hebben al erg leuke reacties ontvangen, geniet er van allemaal! 

DISC-TRAINING | VEDAFLEX

Een interessante DISC-training gehad met team Friesland. Het DISC model brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, manier van communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Een mooie manier om de kennis van je eigen én elkaars gedrag te vergroten, communicatie conflicten op te lossen en te kunnen vermijden, het vergroten van de individuele effectiviteit binnen Vedaflex en daarnaast stimuleert het om alle talenten beter te benutten binnen het team.

Al met al, een gezellige dag met veel nuttige informatie waaruit mooie gesprekken zijn voortgekomen of nog uit voort gaan komen.

 
Bedankt Martin @nuchter_coaching voor deze leerzame dag! Vedaflex team Groningen is 6 juni aan de beurt, succes! 💪

LINKEDIN | WERVING EN SELECTIE

Vanaf heden hebben wij een Linkedin pagina voor onze afdeling Vedaflex Werving & Selectie. Hier vind je de laatste updates, leuke nieuwtjes en onze actuele vacatures op basis van werving en selectie.

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of wilt weten hoe Vedaflex Werving & Selectie de juiste verbinder kan zijn voor jouw nieuwe collega, wij horen graag jouw verhaal!

𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗱 𝘄𝗮𝘁 Roanne Nijkamp 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂 𝗸𝗮𝗻 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝗲𝗻? 𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗱𝗮𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽 𝘃𝗶𝗮 📞 𝟬𝟲- 𝟭𝟱𝟰𝟮𝟱𝟬𝟰𝟰 𝗼𝗳 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗻𝗮𝗮𝗿 📧 𝗿.𝗻𝗶𝗷𝗸𝗮𝗺𝗽@𝘃𝗲𝗱𝗮𝗳𝗹𝗲𝘅.𝗻𝗹.

Je kunt ons via deze link volgen! 

#linkedin #vacatures #wervingenselectie