24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐢 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam πŸ‘‹

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

SINTERKLAAS | IN DOKKUM

 Wat een gezelligheid in Dokkum vanochtend! Sinterklaas is Vedaflex dit jaar gelukkig niet vergeten πŸ˜„ Team Friesland heeft leuke cadeaus gekregen tijdens het Sinterklaasspel en ook véél lekkers gegeten… De kerstdagen komen alweer dichterbij, maar de Sint heeft dinsdag ook Team Groningen nog in zijn agenda staan. Zouden ze wel lief zijn geweest? 

 

 

BABYNIEUWS | WELKOM NAÉ

Onlangs is onze collega Chris vader geworden van een dochter! Met roze muisjes, gebak en cadeaus hebben we dinsdagochtend met z’n allen de geboorte van Naé gevierd! Namens team Vedaflex willen wij jullie van harte feliciteren! 🀍 Heel veel liefde en geluk toegewenst!