GESLAAGD | Het is dubbel feest bij Vedaflex

Onze toppers Justina Boonstra & Anna-Pytsje Waaksma zijn geslaagd! Justina is geslaagd voor het examen SEU (stichting examens uitzendbranche) en Anna-Pytsje heeft haar diploma behaald voor de opleiding MBO Bedrijfsadministratie!

 

 

 
Justina is geslaagd voor het examen SEU (stichting examens uitzendbranche) en Anna-Pytsje heeft haar diploma behaald voor de opleiding MBO Bedrijfsadministratie!
 
Van harte gefeliciteerd KANJERS!!!
 
Veel liefs van jullie collega's
 
Team Vedaflex & VakmanInfra
 
GESLAAGD | Het is dubbel feest bij Vedaflex

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋