Nieuws

ONS TEAM VEDAFLEX | EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Grietje Bonthuis, ik ben 45 jaar en moeder van Tom. Na 25 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het enthousiasme, de persoonlijke betrokkenheid en de passie van de collega’s bij Vedaflex spreekt mij enorm aan. Het is ook zo leuk binnen komen als je door 1 of 2 honden 🐶🐶 zo vriendelijk wordt begroet. Daarom ben ik ook erg blij dat ik per 1 juni mocht starten als secretaresse bij Vedaflex!

 
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, lekker uit eten, film kijken, maar ik fiets en wandel ook graag in het bos of lekker uitwaaien op de dijk.
Ik ben blij dat ik team Vedaflex mag versterken en zie er naar uit om samen met mijn collega’s bij te dragen aan het succes en de groei van Vedaflex!
 
Groet Grietje🖐️

GEFELICITEERD! | VEDAFLEX GRONINGEN

Monique is in november gestart bij VodafoneZiggo en heeft nu een contractverlenging gekregen. Namens Vedaflex van harte gefeliciteerd en heel veel succes!

It's a good day to have a great day! 🎉
 
Zoek jij ook een uitdagende en leuke baan? Neem dan een kijkje op onze website voor de actuele vacatures: https://bit.ly/2SSbNFV
 
Of neem contact met ons op via 0598 - 631854 of info@vedaflex.nl.

ONS TEAM VEDAFLEX | EVEN VOORSTELLEN

En we hebben nog meer nieuwe collega's!!!

 

Mijn naam is Marieke Kruizinga. Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar een HR functie.

De persoonlijke betrokkenheid van Vedaflex en passie voor het uitzendwerk van de collega’s spraken mij enorm aan. De klik met Vedaflex was er direct en ik ben dan ook erg blij met de kans die ik gekregen heb om te starten als HR medewerker bij Vedaflex!

In mijn vrije tijd pak ik graag de racefiets om samen met vrienden of de fietsclub op pad te gaan. Daarnaast zet ik mij met hart en ziel in voor Stichting K6 Tegen Kanker, ik ben medeoprichter en vind het belangrijk om op deze manier mijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Samen met José en René bemannen we de backoffice van Vedaflex en ondersteunen wij collega’s bij HR-vraagstukken en in administratieve processen. Ik ben super trots en blij dat ik team Vedaflex mag versterken en zie er naar uit om samen met mijn collega’s bij te dragen aan het succes en de groei van Vedaflex!

Groetjes Marieke

ONS TEAM VEDAFLEX | EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Erwin Takens, geboren en getogen in de kop van Drenthe, Zuidlaren. In mijn studietijd ben ik naar Groningen verhuisd en daar woon ik nog steeds met veel plezier samen met mijn vriendin. Na een enorme tijd in verschillende horeca bedrijven te hebben gewerkt werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging! In mijn zoektocht naar die uitdaging vond ik uit wat een uitzendbureau precies doet en kreeg ik contact met Vedaflex. En nu sta ik hier!

Het enthousiaste team, het snel moeten schakelen en de diversiteit van werkzaamheden zorgt ervoor dat ik elke dag weer vol energie naar het kantoor in Veendam rijd.
Buiten werktijd sport ik graag, naast fitness speel ik fanatiek basketbal. Ik speel al van kinds af aan voor dezelfde club, de Zuidlaren Trojans, met veelal dezelfde teamgenoten. Daarnaast zoek ik graag de gezelligheid op:). Zelf lekker koken of lekker voor me laten koken, een spel spelen, in de zon op het terras zitten of een andere reden om samen te komen… ik ben van de partij!

Vanaf 1 mei ben ik begonnen bij Vedaflex en kan je mij dagelijks vinden aan de Blankensteinkade 2 in Veendam, zie ik je daar?
 

Uitzendwerkgevers bereiken principeakkoord met LBV over ongewijzigde verlenging cao voor uitzendkrachten

De NBBU en de ABU hebben vandaag een principeakkoord bereikt met LBV over een ongewijzigde verlenging van de huidige cao voor uitzendkrachten tot 1 oktober 2021. De verlenging is noodzakelijk omdat de huidige cao voor uitzendkrachten op 1 juni a.s. afloopt en uitzendkrachten, uitzendwerkgevers en inleners zonder cao in een onzekere periode terecht zouden komen.

 

Het is goed en belangrijk dat LBV zijn verantwoordelijkheid heeft genomen waardoor ook na 1 juni de huidige cao van kracht blijft. Dat geeft voorlopig rust en duidelijkheid en de mogelijkheid om – als er een SER-akkoord over de arbeidsmarkt komt – de gevolgen hiervan mee te nemen. 

 

Uitzendwerk blijkt de beste springplank naar werk

Als bijstandsontvangers gaan werken naast hun uitkering is de kans vier keer groter dat zij duurzaam financieel zelfstandig worden. En van alle werkvormen blijkt uitzendwerk de beste springplank. Dat is de conclusie van onderzoekers van de Universiteit Utrecht, die de ontwikkeling van ruim 236.000 bijstandsontvangers sinds 2010 geanalyseerd hebben.

 

Is werken naast een uitkering daadwerkelijk een springplank of juist een ‘val’? Die vraag uit de beleidsdebatten over de sociale zekerheid ligt ten grondslag aan het onderzoek From social assistance to self-sufficiency. Het is een onderdeel van een project met zeven deelstudies naar de effecten van sociale netwerken op uitkeringsafhankelijkheid en werk. De uitkomsten zijn recent gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift European Sociological Review.

SPONSOR JIJ OOK? | VEDAFLEX SUPPORT NATHALIE VOOR ALZHEIMER-NEDERLAND

🚲 Deze topper gaat de uitdaging aan! Op dit moment is Nathalie druk aan het trainen om in augustus 1.000 km te gaan fietsen in 10 dagen. Waarom? Om €5.000 op te halen voor Alzheimer-Nederland, een prachtig doel zodat er nog meer onderzoek kan worden gedaan naar deze verschrikkelijke ziekte!

 
Nathalie, wij wensen jou heel veel succes!
 
 
🟡 Sponsor jij ook? Voor meer informatie kijk op de website: https://tinyurl.com/yf5cmxp5

De arbeidsmarkt heeft meer nodig dan pleisters plakken

Om te zeggen dat we in roerige tijden leven, is zwak uitgedrukt. We staan voor ongekende uitdagingen, waarvan de coronapandemie er slechts één is. Denk alleen maar aan de klimaatproblematiek, de stikstofcrisis of de gevolgen van de Brexit. Op al die thema’s moeten we groot denken om de juiste oplossingen te bedenken. Behalve op de arbeidsmarkt, helaas. Daar plakken we vooralsnog alleen maar pleisters. 

 

https://www.nbbu.nl/nl/opinies/de-arbeidsmarkt-heeft-meer-nodig-dan-pleisters-plakken

Danique in gesprek met de krant

Vedaflex Veendam: ‘Aandacht is het grootste geschenk wat we kunnen geven’

 

Uitzendbureau Vedaflex startte ooit in Veendam en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland . Met vier vestigingen in Groningen en Friesland en een opstart in Drenthe is Vedaflex een belangrijke schakel geworden tussen veel bedrijven en werkzoekenden.

 

“Ja we hebben een mooie groei doorgemaakt de afgelopen jaren, er werken op dit moment 210 medewerkers alleen al voor onze vestiging Veendam”, begint Danique Deijl te vertellen die werkzaam is als vestigingsmanager voor de vestiging in Veendam. Van oudsher lag de focus op de bouwsector. “Dat was echt onze corebusiness. We werkten veel samen met het Aannemersbedrijf Koen Meijer B.V., ook uit Veendam. Dat doen we gelukkig nog steeds maar er is wel het een en ander veranderd de afgelopen jaren.”

 

Naast de bouwsector is de portefeuille van Vedaflex qua branches flink uitgebreid. Met vacatures in de schoonmaak, techniek, productie, groen, grondweg-en waterbouw en ook in de klantenservice is het aanbod een stuk breder dan voorheen. We hebben bijvoorbeeld Vleesbedrijf Huls B.V. en VodafoneZiggo aan onze klantenportefeuille mogen toevoegen.

 

 

ONS TEAM VEDAFLEX | EVEN VOORSTELLEN

Hi, mijn naam is Romke Barske geboren en getogen op de Friese klaai.

Na 7 prachtige jaren bij Aegon Leeuwarden is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik snel gevonden bij Vedaflex. De openheid en gedrevenheid inspireerde mij direct en zo zijn we snel tot een samenwerking gekomen.
 
Mijn grootste passie is sport en dan met name voetbal. Van jongs af aan ben ik hier mee opgegroeid zowel het zelf beoefenen als het geven van voetbal training vind ik geweldig. Op 17 september ben ik trotse vader geworden van een zoontje Frenkie, hij heeft mij laten zien wat ECHT geluk is.
 
Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Vedaflex en samen te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.
Vanaf vandaag ben ik van maandag t/m vrijdag te vinden op de vestiging in Dokkum. Wie weet spreek ik je snel!
 
Groeten Romke

Hele fijne feestdagen gewenst

Wij hoeven jullie niet te vertellen dat 2020 een bijzonder jaar is, voor iedereen op zijn eigen manier. Maar zolang we het samen doen, kom je toch tot mooie dingen. Daarvoor willen wij iedereen ontzettend bedanken!

We wensen jullie hele fijne feestdagen en dat 2021 een jaar gaat worden vol geluk, liefde en gezondheid!
 
Liefs
Team Vedaflex uitzendbureau en Vakman Infra

Belangrijke informatie verloning!

Lever aanstaande maandag 21 en 28 december voor 16:00 uur je uren in via de portal/mail/op de vestiging. 

De verloning zal voor deze twee weken gedaan worden op de woensdag i.p.v de vrijdag.

Als je uren niet aanwezig zijn kunnen we ook geen nabtealing doen i.v.m. de feestdagen.

 

Groeten Team Vedaflex en VakmanInfra 

11 december Drive Through Kerstpakketten

 

Kerstpakket ophalen! 

In deze gekke tijd doen wij het ook even anders... Kom jouw kerstpakket corona-proof ophalen! Rijd met je auto, fiets of te voet langs de vestiging door de gezelligste drive through aller tijde!

 

Jij bent uitgenodigd op: Vrijdag 11 december tussen 15:30 - 19:00

Rijd langs onze vestiging in Veendam: Blankensteinkade 2, Veendam of onze vestiging in Dokkum, Boterstraat 8 Dokkum.

 

Gezien de huidige omstandigheden omtrent het Corona… Laat ons even weten of jij aanwezig bent vrijdag 11 december!

 

Je kunt reageren via de mail, bel naar de vestiging of stuur ons een berichtje.

Wij vinden het super leuk als jij aanwezig bent!

 

Tot 11 December.

Lieve Kerst Groet Team Vedaflex en VakmanInfra 

 

NBBU: CREËER INKOMENSZEKERHEID VOOR ALLE WERKENDEN MET EEN BASISREGELING

 

Pas het sociale stelsel aan om alle werkenden gelijk te behandelen en zekerheid te bieden, zegt uitzendkoepel NBBU

Als je alle werkenden in Nederland inkomenszekerheid wilt bieden, moet je voor alle werkenden een gelijk fundament creëren. De vraag naar wendbaarheid op de arbeidsmarkt zal namelijk niet verdwijnen. Extra regelgeving leidt vooralsnog tot nieuwe, minder gereguleerde vormen. De vaste arbeidsovereenkomst als enige vorm van zekerheid is bovendien geen oplossing, toont de coronacrisis. De oplossing voor zekerheid moet liggen in een basisregeling voor alle werkenden, vindt de NBBU.
 
https://www.nbbu.nl/nieuws/nbbu-creeer-inkomenszekerheid-voor-alle-werkenden-met-een-basisregeling/

WIN WIN WIN | 3X FASHIONCHEQUE!!!

WIN WIN WIN | 3X FASHIONCHEQUE!! 

Wij blijven de positiviteit doorzetten na de succesvolle winactie van afgelopen keer! Dit keer gaan wij niet 1... maar 3 mensen blij maken met een Fashioncheque!
De cheques hebben een waarde van: €125, €75 én €50 Euro!
Hoe maak je kans?
🔸 DEEL dit bericht op jouw pagina!
🔸 LIKE dit bericht en de Vedaflex pagina!
🔸 TAG iemand die dit ook wil winnen!
Op vrijdag 4 december maken wij de winnaars beken

Te makkelijk weggezet als malafide

 Te makkelijk weggezet als malafide

Journalisten gaan er op grond van incidenten te gemakkelijk vanuit dat de hele uitzendbranche niet deugt. Ten onrechte, vindt Marco Bastian, directeur van de brancheorganisatie NBBU.

Lees verder: http://ow.ly/jCQy50ClCpR

Dit opiniestuk verscheen 11 november 2020 in Dagblad Trouw.

Maak kennis met onze nieuwe collega Melanie

Aangenaam! Mijn naam is Melanie Markslag, rasechte tukker en woonachtig in Dokkum. Van origine ben ik secretaresse en dus een goede speurneus. En maak nu voor het eerst kennis met de uitzendbranche. De afwisseling die ik ga krijgen spreekt mij enorm aan, bij opdrachtgevers langs gaan, kandidaten zoeken, administratieve taken die erbij komen. Een heel wisselende en energieke omgeving wat mij zo trekt bij Vedaflex.

Met mijn open en spontane houding wil ik de fri(e)ss(che)e wind tegemoet gaan!

Ik ga samen met Arjanna en Thea, Vakman infra bestieren. En zal ik voornamelijk op de vestiging in Dokkum te vinden zijn.
Dus mocht je een nieuwe leuke werkplek zoeken. Of zoekt u als bedrijf nog kandidaten?

Schroom niet om contact met mij-/ons op te nemen. (0519-745 030) of per mail m.markslag@vedaflex.nl.

Oant sjen, Ajuus,

Groetjes,
Melanie 

Officieel partner van Vleesbedrijf Huls

 

HOE TROTS KUN JE ZIJN!

Vanaf 1 september 2020 zijn wij Vedaflex Uitzendbureau officieel partner van de Zwanenberg Groep / Vleesbedrijf Huls.
Vorig jaar hebben wij de kans gekregen om als tweede leverancier Vleesbedrijf Huls te voorzien van flexkrachten.
Dat hebben Danique Deijl en Laura Mulder zo goed weten uit te voeren dat Vleesbedrijf Huls de keuze heeft gemaakt om te kiezen voor Vedaflex Uitzendbureau als hoofd leverancier voor de komende 2 jaar. Hier zijn wij ontzettend trots op!

 

CAO voor Uitzendkrachten algemeen verbindend verklaard

 

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de CAO voor Uitzendkrachten per 11 juli 2020 algemeen verbindend verklaard. Het besluit geldt tot en met 31 mei 2021. Dit betekent dat nu ook alle uitzendondernemingen in Nederland die geen lid zijn van de ABU (of NBBU) de CAO voor Uitzendkrachten moeten naleven. De CAO voor Uitzendkrachten is afgesloten met FNV, CNV Vakmensen, De Unie en LBV.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-2624.html

Aanvullend geboorteverlof vanaf 1 juli 2020

Per 1 juli 2020 kunnen partners maximaal 5 weken (5 keer het aantal werkuren per week) aanvullend geboorteverlof opnemen. Tijdens het verlof krijgt de partner geen salaris, maar een uitkering van het UWV.

http://ow.ly/fhLC50Agrjc