Nieuws

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋

RENEE | VEDAFLEX DOKKUM

Renée haar stageperiode bij Vedaflex zit erop! Super gedaan! 😄 Mocht jij werken in de productie dan heb jij haar vast en zeker wel eens gesproken om de planningen door te nemen. Gelukkig blijft ze de komende tijd voor jou klaar staan! Vanaf 28 juni werkt Renée de hele zomervakantie bij Vedaflex totdat ze haar studie weer gaat vervolgen!

WML | VERHOGING PER 1 JULI 2022

Het wettelijk minimum loon wordt verhoogd per 1 juli 2022. Kijk hier wat dat voor jou kan betekenen! 

RONDLEIDING | AAN DE SLAG BIJ HULS

Afgelopen week organiseerde Vedaflex uitzendbureau een rondleiding voor een groep mensen uit Oekraïne bij Vleesbedrijf Huls Droge Worst. Bij de rondleiding waren in totaal ongeveer zestien mensen aanwezig. Het mooie resultaat is dat binnenkort tussen de vijf en tien mensen aan de slag gaan bij Huls. Wij wensen ze alvast heel veel succes toe! 

CONTRACT | GEFELICITEERD MATTHIJS!

Per 1 april is Matthijs Klaassens in dienst getreden bij onze opdrachtgever Emergo. Van harte gefeliciteerd namens heel team Vedaflex! Wij zijn even langs geweest met een bloemetje en wat lekkers om Matthijs te feliciteren met zijn contract. Wij wensen jou veel werkplezier toe en bedankt voor je inzet!

GESLAAGD | SEU EXAMEN

We hebben wat te vieren! Onze collega Marieke is zojuist geslaagd voor het examen SEU (stichting examens uitzendbranche)!  Van harte gefeliciteerd! Super gedaan!! 🎉 Veel liefs van je collega's Vedaflex & Vakman Infra

VOORSTELLEN | MAAK KENNIS MET ALBERT

Maak kennis met Albert, hij sluit zich aan bij het team in Dokkum! Vanuit Dokkum zijn wij vooral actief in het bemiddelen van uitvoerend personeel voor onder meer de branches in de techniek, groen, schoonmaak, horeca en productie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Albert helpt jou graag verder! 

VOORSTELLEN | MAAK KENNIS MET TEAM VAKMAN!

Maak kennis met ons team Vakman Infra: Josien en Thirza! Vakman Infra is onderdeel van Vedaflex en is vooral actief in het bemiddelen van uitvoerend personeel voor onder meer de branches grond-weg en waterbouw, bouw en in het groen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de GWW? Josien en Thirza helpen jou graag verder! 

VEDAFLEX DOKKUM | LEUK NIEUWS!

Woohoo, leuk nieuws! Anna Pytsje heeft een contract voor onbepaalde tijd met ingang van 20 juni 2022 bij Vedaflex!

SPONSOR | BE QUICK DOKKUM

Vedaflex is trotse sponsor van Be Quick Dokkum! Vanaf heden kun je ons bord bewonderen bij de voetbalclub in Dokkum, gevestigd aan het Tolhuispark. Het ledental van Be Quick Dokkum bestaat uit ongeveer 700 leden. Dit wordt vooral gerealiseerd door middel van een grote jeugdafdeling die veel aandacht krijgt, waarvan een van de medewerkers van Vedaflex jeugdtrainer is! De club behoort daarmee tot één van de grotere verenigingen in Fryslân.

HULS | HOE TROTS KUN JE ZIJN!

Met veel trots kunnen wij vertellen dat onze partnership met Huls is verlengd! "Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success."

VEDAFLEX | WERK VOOR OEKRAÏENSE VLUCHTELINGEN

Oekraïense vluchtelingen mogen vanaf 1 april zonder tewerkstellingsvergunning aan het werk in Nederland. Heb je openstaande vacatures en wil je vluchtelingen uit Oekraïne steunen door hen werk te bieden? Neem dan contact op Vedaflex Dokkum tel: 0519-745030

YES! | HYLKE HEEFT EEN €100 NETTO BONUS VERDIEND!

Wil jij net zoals Hylke super snel wat extra bijverdienen? Kijk dan eens rond in jouw netwerk en laat hem of haar kennis maken met Vedaflex!

Vedaflex Friesland | In the pocket!

We hebben wat te vieren! Maud heeft een contract voor onbepaalde tijd met ingang van 1 juni 2022 bij Vedaflex!

TROTS | VROUWEN IN DE TECHNIEK

Deze dame is werkzaam bij Meijer en heeft haar lasopleiding tig niveau 2 behaald. Wat super! Hier zijn wij uiteraard ontzettend trots op!

YES | CINDY HEEFT EEN €100 NETTO BONUS VERDIEND!

Wil jij net zoals Cindy super snel wat extra bijverdienen? Kijk dan eens rond in jouw netwerk en laat hem of haar kennis maken met Vedaflex! 

GEFELICITEERD | VEDAFLEX DOKKUM

Leuk nieuws! Anja is al enkele jaren met veel plezier bij Vedaflex werkzaam. Deze maand is Anja rechtstreeks in dienst getreden bij de HZPC in Metslawier, super!

GESLAAGD | Het is dubbel feest bij Vedaflex

Onze toppers Justina Boonstra & Anna-Pytsje Waaksma zijn geslaagd! Justina is geslaagd voor het examen SEU (stichting examens uitzendbranche) en Anna-Pytsje heeft haar diploma behaald voor de opleiding MBO Bedrijfsadministratie!

 

VCU | GLANSRIJK ONZE NIEUWE VCU CERTIFICERING BEHAALD!

Yes! We hebben glansrijk onze nieuwe VCU certificering behaald!