Nieuws

BEDANKT | NATIONALE BEDANKDAG

Vandaag 21 september is het de Nationale Bedankdag. Elke dag zijn wij ontzettend trots op het werk wat onze flexkrachten verrichten. Maar vandaag willen wij ze nog een keer in het zonnetje zetten.

Aan al onze flexkrachten: 👍️ BEDANKT voor jullie inzet! Dankzij jullie kan de dienstverlening van onze opdrachtgevers doorgaan.

Wie ga jij vandaag bedanken? 

WELKOM | NIEUWE COLLEGA IN VEENDAM

Per 1 september is Paula, onze nieuwe collega, begonnen bij Vedaflex Groningen op de vestiging in Veendam! Paula namens heel team Vedaflex heten wij jou van harte welkom en veel succes gewenst! 

 

"Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Paula Kinzer! Ik ben getrouwd met Andreé en we hebben een dochter (Zoë) van 11. Vanaf 1 september versterk ik team Veendam.  

In mijn vorige werk was ik filiaalleidster bij Outfit Mode in Winschoten. Maar na 20 hele leuke jaren ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg om me verder te kunnen ontwikkelingen en heb veel zin om aan de slag te gaan. Spreek ik je snel?" 

TROTS | NEN EN VCU AUDITS BEHAALD!

Yes, we did it! 👍️ Met trots kunnen wij zeggen dat Vedaflex afgelopen week alle audits, NEN en VCU, opnieuw heeft behaald met een 100% score voor onze locaties Groningen, Friesland en Drenthe!

VEDAFLEX | NIEUWE AUTO'S!

Wauw! De witte Vedaflex auto’s zijn ingeruild voor deze stoere zwarte Peugeot 208 lease auto’s. Wat zien ze er geweldig uit hè?

Nefkens Veendam en Faber Reklame hartstikke bedankt voor de fijne samenwerking, jullie top service en goede zorgen.

 🚘  Wij wensen alle collega’s veel veilige kilometers toe!

CATERING | VEDAFLEX OP DE WERKVLOER!

Waar is dát feestje? Hier is dat feestje! Afgelopen weekend heeft onze collega Anna Pytsje een avond meegedraaid bij onze opdrachtgever Van Kammen Oosternijkerk. Tijdens de gondelvaart in Giethoorn heeft ze samen met flexkracht Thialda er voor gezorgd dat iedereen werd voorzien van drankjes. 💪

Het was een erg gezellige avond samen met een leuk en hardwerkend team van Van Kammen, zeker voor herhaling vatbaar!

ADMIRALITEITSDAGEN | 1, 2, 3 & 4 SEPTEMBER

Yes, Dokkum kleurt weer blauw! Van 1 tot en met 4 september zijn er de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Vier dagen lang gezelligheid met veel muziek, maritieme shows en activiteiten, op en rondom het water. Wij zijn erbij! Jij ook?

🚘️ Ben jij van plan om onze vestiging te bezoeken op donderdag 1 of vrijdag 2 september? Houd er dan rekening mee dat het niet mogelijk is om te parkeren op de Markt of op de Helling.

Namens Vedaflex wensen wij het bestuur, de organisatie, alle ondernemers, medewerkers en vrijwilligers veel succes!

VERHUISBERICHT | EEN NIEUWE LOCATIE VOOR VEDAFLEX DOKKUM

Leuk nieuws! Vanaf heden kun je de vestiging van Vedaflex Dokkum vinden op een nieuwe locatie! 😄 Wij verwelkomen jullie graag op ons nieuwe adres: Bargemerk 1-3 9101 LK Dokkum (oude ING gebouw tegenover het gemeentehuis). Kom je snel eens langs voor een bakje koffie? 

Benieuwd naar hoe het is geworden? Klik dan... hier!

BOUWVAK | FIJNE VAKANTIE!

Vanaf deze week is de bouwvak begonnen. Een periode waarin veel bedrijven en medewerkers even een stapje terug mogen doen. Tijd om op te laden en te genieten van het mooie weer! Of je nu thuis blijft of op reis gaat: namens heel team Vedaflex wensen wij jou een hele fijne vakantie! 😎💪

 

INFORMATIEFOLDER | PAWW-REGELING

Alle uitzendkrachten zijn vanaf 1-8-2022 aangesloten bij de SPAWW en kunnen aanspraak maken op een PAWW-uitkering. De PAWW (Private Aanvulling WW en WGA) is een uitkering om de versobering op de WW- of WGA-uitkering aan te vullen. Na maximaal 2 jaar loopt de uitkering namelijk af, wat mogelijk financiële gevolgen voor u kan hebben. Daarom is er de PAWW-regeling die ervoor zorgt dat u langer financiële zekerheid houdt tot mogelijk 14 maanden extra uitkering. 

JPB | DAGJE AAN DE SLAG!

Vorige week zijn onze collega's Laura en Chris samen een dagje mee geweest met onze opdrachtgever JPB Industrial Services. Ontzettend leuk en leerzaam om een keer te doen! Ze zijn samen met onze Vedaflex medewerkers en de collega's aan het werk geweest in Delfzijl. Ze hebben Laura en Chris meegenomen in een deel van hun dagelijkse werkzaamheden en heel veel uitgelegd. Op deze manier leer je je bedrijven en medewerkers beter kennen en kunnen wij vanuit onze kant extra goed de werkzaamheden uitleggen aan de toekomstige nieuwe medewerkers. Hoe leuk is dat! Wij zijn enthousiast!

DINSDAG | 19 JULI AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Dinsdag 19 juli hebben alle vestigingen aangepaste openingstijden. Wij zijn geopend van 07:00-15:30 en zijn daarna telefonisch bereikbaar voor dringende vragen.

📞 0519-745030 Vedaflex Friesland
📞 0598-631854 Vedaflex Groningen & Drenthe

Daarnaast kun je ons bereiken via de mail: info@vedaflex.nl.

 

Geniet van het warme weer en houd je hoofd koel! 😎💪

INDEED | VEDAFLEX VACATURES

👉️ Wist je dat onze uitgelichte vacatures ook op Indeed te vinden zijn? Via Indeed kun je gemakkelijk je CV uploaden, solliciteren, vacatures opslaan en daarnaast kun je een 🔔 vacature-alert instellen zodat jij de nieuwste vacature-updates krijgt vanuit de door jou gekozen omgeving of functie!

Wekelijks worden er nieuwe Vedaflex vacatures geplaatst op Indeed, bekijk hier de uitgelichte vacatures van dit moment: https://indeedhi.re/3bUVMIz

RENE | BACKOFFICE VEDAFLEX

👋 MEET THE TEAM! Vanuit onze vestiging in Veendam is René al ruim twee jaar actief bezig met alles wat op de achtergrond bij Vedaflex moet gebeuren. Denk hierbij aan de salarisadministratie en contracten.

 

Een leuk weetje over René... hij kan ook nog eens goed zingen! Beluister hier Rollercoaster opgenomen in Stadskanaal: Youtube - Rene

 

🔸 Heb jij vragen met betrekking tot verloning of contracten? Neem contact op met Vedaflex Groningen: 0598-631854 of Vedaflex Friesland 0519-745030.

MAUD | VEDAFLEX SINT ANNA

 👋 MEET THE TEAM! Vanuit onze vestiging in Sint-Annaparochie is Maud actief bezig met het bemiddelen van personeel voor onder meer de branches in het groen, schoonmaak en productie! Ben jij nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan zeker eens langs om de mogelijkheden te bespreken!

 

🔸 Onze vestiging vind je op de van Harenstraat 52 of je kunt Maud bellen op tel: 06-21664660.

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋

RENEE | VEDAFLEX DOKKUM

Renée haar stageperiode bij Vedaflex zit erop! Super gedaan! 😄 Mocht jij werken in de productie dan heb jij haar vast en zeker wel eens gesproken om de planningen door te nemen. Gelukkig blijft ze de komende tijd voor jou klaar staan! Vanaf 28 juni werkt Renée de hele zomervakantie bij Vedaflex totdat ze haar studie weer gaat vervolgen!

WML | VERHOGING PER 1 JULI 2022

Het wettelijk minimum loon wordt verhoogd per 1 juli 2022. Kijk hier wat dat voor jou kan betekenen! 

RONDLEIDING | AAN DE SLAG BIJ HULS

Afgelopen week organiseerde Vedaflex uitzendbureau een rondleiding voor een groep mensen uit Oekraïne bij Vleesbedrijf Huls Droge Worst. Bij de rondleiding waren in totaal ongeveer zestien mensen aanwezig. Het mooie resultaat is dat binnenkort tussen de vijf en tien mensen aan de slag gaan bij Huls. Wij wensen ze alvast heel veel succes toe! 

CONTRACT | GEFELICITEERD MATTHIJS!

Per 1 april is Matthijs Klaassens in dienst getreden bij onze opdrachtgever Emergo. Van harte gefeliciteerd namens heel team Vedaflex! Wij zijn even langs geweest met een bloemetje en wat lekkers om Matthijs te feliciteren met zijn contract. Wij wensen jou veel werkplezier toe en bedankt voor je inzet!