Nieuws

SINTERKLAAS | IN DOKKUM

 Wat een gezelligheid in Dokkum vanochtend! Sinterklaas is Vedaflex dit jaar gelukkig niet vergeten πŸ˜„ Team Friesland heeft leuke cadeaus gekregen tijdens het Sinterklaasspel en ook véél lekkers gegeten… De kerstdagen komen alweer dichterbij, maar de Sint heeft dinsdag ook Team Groningen nog in zijn agenda staan. Zouden ze wel lief zijn geweest? 

 

BABYNIEUWS | WELKOM NAÉ

Onlangs is onze collega Chris vader geworden van een dochter! Met roze muisjes, gebak en cadeaus hebben we dinsdagochtend met z’n allen de geboorte van Naé gevierd! Namens team Vedaflex willen wij jullie van harte feliciteren! 🀍 Heel veel liefde en geluk toegewenst!

BEDANKT | STEVEN

Wij hebben een presentje langs gebracht bij Steven. Vandaag is zijn laatste werkdag bij de Gemeente Harlingen en tevens ook zijn laatste werkdag via Vedaflex.

Namens heel team Vedaflex wensen wij jou veel succes met je nieuwe baan! Bedankt voor je inzet de afgelopen jaren! 😁

LAURIE | MEDEWERKER AAN HET WERK

Maud is afgelopen week langs geweest bij onze topper Laurie. Laurie is het hele jaar aan het werk geweest als groenvoorziener via Vedaflex maar inmiddels is het seizoen van de groenvoorziening aan het afronden. Nou zit Laurie niet graag stil! Ook tijdens de winterstop wil hij zich graag inzetten voor diverse branches. Zo kwam deze mogelijkheid voorbij bij Friesland Drain waar hij de komende weken tijdelijk een klus op kan pakken op het land. Hier werkt hij mee aan de aanleg van drainage. Fijn om te zien dat onze medewerkers met plezier naar het werk toe gaan en zich zo enorm goed inzetten! Hartstikke top Laurie, ga zo door!

 

πŸ’ͺ Wil jij deze wintermaanden ook niet stil zitten? Wij hebben nog genoeg mogelijkheden om lekker door te blijven werken! Of misschien ben je wel op zoek naar zulke harde werkers, ook dan komen wij graag in contact!

LAURA EN ERWIN | WERKEN MEE BIJ DCP

Afgelopen vrijdag hebben Laura en Erwin een dagje meegedraaid bij onze opdrachtgever DCP (Dutch Card Printing) in Veendam. Hier worden allerlei kerstgeschenken ingepakt en op dit moment zitten ze middenin de voorbereidende fase. De dozen worden gevouwen, klaargezet en gevuld en in tussentijd zijn de orders steeds meer aan het toenemen.

Laura en Erwin hebben s ’ochtends geholpen met het vullen van de dozen en na de koffiepauze met het stickeren. In de dozen kwamen heerlijke chocolaatjes en marshmallows voor in een kopje warme chocolademelk!
Ook onze medewerker Albert is met veel plezier aan het werk bij DCP. Je ziet hem op de foto (helemaal links) lachend op de foto staan! πŸ˜ƒ

WML | VERHOGING PER 1 JANUARI 2023

Het wettelijk minimum loon wordt verhoogd per 1 januari 2023. Hieronder vind je een overzicht van wat jij minimaal moet gaan verdienen per 1 januari 2023, dit is het bruto minimumloon per uur bij een normale arbeidsduur voor een fulltime dienstverband.

 

π™π™šπ™§ π™žπ™£π™›π™€π™§π™’π™–π™©π™žπ™š: Het kabinet wil werken lonender maken en voert voor het eerst sinds de invoering in 1969 een extra verhoging door van het minimumloon. Daardoor gaat het minimumloon op 1 januari 2023, in tegenstelling tot het eerdere voornemen, in één keer omhoog met 10,15%.

 

πŸ‘‰οΈ Bron:  WML Rijksoverheid

UWV | REGIO IN BEELD-ONTBIJT

Woensdagochtend 2 november waren Romke en Thea aanwezig bij het Regio in Beeld-Ontbijt Friesland georganiseerd door het UWV.

 
Een interessante ochtend waar er onder andere werd gesproken over wat er nodig is om medewerkers te vinden, binden en behouden. Hoe we ervoor zorgen dat talent in de regio blijft en wat we hierbij voor elkaar kunnen betekenen.
 
Al met al een geslaagde ochtend met weer nieuwe stof om over na te denken en mee aan de slag te gaan. Bedankt voor de uitnodiging πŸ‘

BANENMARKT | WIJ ZIJN ERBIJ

Dinsdag 25 oktober was Vedaflex aanwezig op de stage-, netwerk-, & banenmarkt op de Boumaboulevard. Deze markt geeft mbo-studenten de mogelijkheid om kennis te maken met diverse bedrijven.

 

Collega’s Laura en Paula hebben leuke gesprekken gevoerd met studenten van de opleidingen Logistiek, Retail, Commercieel, Receptie, Secretarieel, ICT en Marketing & Communicatie. Wie weet komen hier nog mooie stageplaatsen uit voort!
 
Daarnaast hadden ze een prachtig uitzicht over FC Groningen πŸ˜‰
 
 

VERRAST | VEDAFLEX DOKKUM

Dinsdagochtend kwam Lillia langs op onze vestiging in Dokkum. Ze had een heerlijke taart meegenomen als bedankje voor de fijne samenwerking en om te vieren dat ze is overgenomen door onze opdrachtgever Probo! Super!!! πŸ‘
 
Bedankt Lillia en van harte gefeliciteerd namens heel team Vedaflex!
 

OVERNAME | GEFELICITEERD DANNY

Danny Stäbler heeft een contract gekregen bij onze opdrachtgever Olthof Prefab! πŸ’ͺ Namens heel team Vedaflex willen wij Danny van harte feliciteren met zijn welverdiende contract. Bedankt voor je inzet en veel succes en werkplezier toegewenst! 😁

TEAMUITJE | WEEKEND NAAR AMELAND

Een kleine sfeerimpressie van ons gezellige weekendje weg! Met het hele team Friesland, Groningen en Drenthe zijn wij afgelopen vrijdag vertrokken met de boot vanuit Holwerd naar het mooie Ameland! De sfeer was ontzettend goed, we hebben veel gelachen en goede gesprekken gevoerd. Ook het weer zat goed mee tijdens onze fietstocht en blowkart-activiteit op het strand. We hebben heerlijk (en veel) met elkaar gegeten en gedronken en als afsluiter gezellig een dansje gedaan in de kroeg!

 

😁 Een team om trots op te zijn!

ARTIKEL | VAN WENS NAAR MENS

Artikel Werkgevers Servicepunt Drenthe | lees hier het hele interview met onze collega Danique Deijl

Onze collega Danique Deijl heeft onlangs een onwijs leuk interview gehad met Werkgevers Servicepunt Drenthe, vanwege onze goede samenwerking met Marleen Kenkhuis.


"Kijk met een nieuw perspectief naar je personeelswensen!"

Ook nieuwsgierig? Lees hier het hele artikel!

Interview Danique

 

 

OVERNAME | GEFELICITEERD BUUNI

Nog een overname! πŸ’ͺ Buuni Jama heeft een contract gekregen bij onze opdrachtgever Nijburg Products. Hij werkt hier op de afdeling assemblage. Van harte gefeliciteerd met jouw welverdiende contract. Bedankt voor je inzet en veel succes en werkplezier toegewenst! πŸ‘οΈ

OVERNAME | GEFELICITEERD KARL!

Leuk nieuws! πŸ˜€ Karl de Jonge is overgenomen door onze opdrachtgever Nijburg Products op de afdeling logistiek/magazijn!

Namens het hele team van Vedaflex van harte gefeliciteerd met het contract. Bedankt voor je inzet en veel succes en werkplezier toegewenst! πŸ‘οΈ

VERRASSING | VESTIGING SINT-ANNA

Afgelopen vrijdag zijn wij enorm verrast op onze vestiging in Sint Annaparochie door Pastiel uit Franeker. Een tijd geleden was er toezegging gedaan door de jobcoach van Jan dat wanneer hij 3 maand via Vedaflex zou lopen, wij zouden worden getrakteerd op een heerlijke taart…

Onverwachts en spontaan stapten beide heren net binnen omdat Jan al ruim een half jaar naar volle tevredenheid via Vedaflex werkt. Wat súper! Wordt gewaardeerd πŸ‘

BEDANKT | NATIONALE BEDANKDAG

Vandaag 21 september is het de Nationale Bedankdag. Elke dag zijn wij ontzettend trots op het werk wat onze flexkrachten verrichten. Maar vandaag willen wij ze nog een keer in het zonnetje zetten.

Aan al onze flexkrachten: πŸ‘οΈ BEDANKT voor jullie inzet! Dankzij jullie kan de dienstverlening van onze opdrachtgevers doorgaan.

Wie ga jij vandaag bedanken? 

WELKOM | NIEUWE COLLEGA IN VEENDAM

Per 1 september is Paula, onze nieuwe collega, begonnen bij Vedaflex Groningen op de vestiging in Veendam! Paula namens heel team Vedaflex heten wij jou van harte welkom en veel succes gewenst! 

 

"Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Paula Kinzer! Ik ben getrouwd met Andreé en we hebben een dochter (Zoë) van 11. Vanaf 1 september versterk ik team Veendam.  

In mijn vorige werk was ik filiaalleidster bij Outfit Mode in Winschoten. Maar na 20 hele leuke jaren ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg om me verder te kunnen ontwikkelingen en heb veel zin om aan de slag te gaan. Spreek ik je snel?" 

TROTS | NEN EN VCU AUDITS BEHAALD!

Yes, we did it! πŸ‘οΈ Met trots kunnen wij zeggen dat Vedaflex afgelopen week alle audits, NEN en VCU, opnieuw heeft behaald met een 100% score voor onze locaties Groningen, Friesland en Drenthe!

VEDAFLEX | NIEUWE AUTO'S!

Wauw! De witte Vedaflex auto’s zijn ingeruild voor deze stoere zwarte Peugeot 208 lease auto’s. Wat zien ze er geweldig uit hè?

Nefkens Veendam en Faber Reklame hartstikke bedankt voor de fijne samenwerking, jullie top service en goede zorgen.

 πŸš˜  Wij wensen alle collega’s veel veilige kilometers toe!

CATERING | VEDAFLEX OP DE WERKVLOER!

Waar is dát feestje? Hier is dat feestje! Afgelopen weekend heeft onze collega Anna Pytsje een avond meegedraaid bij onze opdrachtgever Van Kammen Oosternijkerk. Tijdens de gondelvaart in Giethoorn heeft ze samen met flexkracht Thialda er voor gezorgd dat iedereen werd voorzien van drankjes. πŸ’ͺ

Het was een erg gezellige avond samen met een leuk en hardwerkend team van Van Kammen, zeker voor herhaling vatbaar!