Nieuws

BHV | SAFETY FIRST

De brandjes zijn gister weer geblust door onze collega's tijdens de BHV cursus in Tynaarlo. Onze BHV’ers zorgen er mede voor dat de veiligheid binnen Vedaflex gewaarborgd blijft, ontzettend belangrijk! Nu maar hopen dat de geleerde handelingen niet uitgevoerd hoeven te worden! 

KING METAAL | GEFELICITEERD MISCHA

Afgelopen vrijdag was Romke op locatie bij King Metaal Machinefabriek BV te Franeker. Het was namelijk een belangrijke dag voor een van onze medewerkers; Mischa moest diverse lastechnieken uitvoeren voor zijn certificering. 𝗠𝗲𝘁 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀! Hij is geslaagd voor zijn lascertificaten en heeft daarnaast ook een jaarcontract via Vedaflex in ontvangst mogen nemen. Van harte gefeliciteerd, dik verdiend! 👍

 

8 MAART | INTERNATIONALE VROUWENDAG

Vandaag 8 maart is het 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝗩𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴, een dag waarop we vieren wat vrouwen wereldwijd bereikt hebben maar ook een dag waar extra aandacht wordt besteed aan de emancipatie van vrouwen in onze samenleving.

Binnen diverse sectoren zijn er nog veel beroepen die voornamelijk door mannen worden uitgevoerd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen vrouwen zijn in die sector. Want ook vrouwen kunnen zéker hun 'mannetje' staan in bijvoorbeeld de techniek of bouw.
Er is géén goede reden om géén vrouwen in je bedrijf te hebben. We zijn allemaal gelijkwaardig, maar denken en doen niet altijd hetzelfde. En dat is juist waarom het goed is.
 
"𝙄𝙩'𝙨 𝙜𝙤𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙤 𝙝𝙖𝙥𝙥𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙘𝙖𝙪𝙨𝙚 𝙞'𝙢 𝙜𝙤𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙤 𝙢𝙖𝙠𝙚 𝙞𝙩 𝙝𝙖𝙥𝙥𝙚𝙣!"
 
👉️ Wil jij een carrièreswitch maken of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Vedaflex biedt mogelijkheden! Wij komen graag met je in contact!

1 MAART | COMPLIMENTENDAG

Vandaag 1 maart is het Nationale Complimentendag, een compliment als teken van waardering en erkenning. Het geeft een ieder een blij en positief gevoel… Een klein gebaar met een grote impact! Iets wat we in het dagelijks leven veel vaker zouden moeten doen! 🤩

 
Daarom een mooi moment om waardering te geven aan onze hardwerkende collega’s met ieder zijn eigen kwaliteiten. Jullie inzet en toewijding zijn onmisbaar! Want zonder ons team, geen succesvol Vedaflex!
 
𝗔𝗮𝗻 𝘄𝗶𝗲 𝗴𝗲𝗲𝗳 𝗷𝗶𝗷 𝘃𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗴 𝗲𝗲𝗻 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗷𝗲?

OVERNAME | GEFELICITEERD SANDY!

Eind augustus ’22 kwam Sandy ons kantoorpand in Veendam binnenstappen met de vraag of we haar konden helpen aan een passende werkplek. Nadat we onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden hebben besproken, is ze aan de slag gegaan bij Nijburg Industry Group. Bij Nijburg waren ze opzoek naar een flexibele kracht die de receptie kan bemannen, een uitgelezen kans voor Sandy. Naast het receptiewerk heeft Sandy allerlei administratieve klussen aangepakt en is ze inmiddels onmisbaar geworden bij het bedrijf.
 
Nu zijn we 6 maand verder en mogen we haar dik verdiende bloemen bezorgen en haar feliciteren met een rechtstreeks contract! 👍️

JOURE | FIRST WORK DATES

Collega’s Romke en Dymphna waren namens Vedaflex aanwezig in het First (Work) Dates Café in Joure. Deze ochtend, georganiseerd door Pastiel, gaf werkzoekenden de mogelijkheid om dé perfecte (werk) match te vinden op Valentijnsdag.

 

Wij willen Pastiel ontzettend bedanken voor de uitnodiging en de geslaagde ochtend! We hebben mooie gesprekken mogen voeren en wie weet volgen er nog een aantal leuke tweede dates! 😉
 

WIN! | 3x DINERCHEQUE

𝐑𝐀𝐀𝐃, 𝐋𝐈𝐊𝐄 & 𝐖𝐈𝐍 | 3𝐱 𝐃𝐈𝐍𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍

💘 Wij hebben een leuke actie in de maand van de liefde! Raad het aantal hartjes ♡ in de pot en ga heerlijk uiteten met jouw geliefde!
 
𝐖𝐚𝐭 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐰𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧:
Je kunt een dinerbon twv €100 winnen, en deze geven wij niet 1x… maar 3x weg! Dit zowel namens Vedaflex Groningen, Drenthe en Friesland 🤩
 
𝐇𝐨𝐞 𝐦𝐚𝐚𝐤 𝐣𝐞 𝐤𝐚𝐧𝐬:
- Raad hoeveel hartjes ♡ er in het Vedaflex potje zitten en zet het in de reacties op Facebook en/of Instagram.
- Like de Vedaflex Facebook en/of Instagram pagina!
- Extra kans maken? Deel dan dit bericht!
De drie winnaars worden willekeurig gekozen uit de juiste (of bijna juiste) antwoorden. De bekendmaking is 𝟐𝟖 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢. Wie neem jij mee uiteten? 🥂💕
 
❕𝑳𝒆𝒕 𝒐𝒑: Wij maken via onze eigen officiële social media kanalen de winnaars algemeen bekend en benaderen dus niet via privéberichten.

OVERNAME | GEFELICITEERD DENYS

Mooi nieuws voor Denys! Per 1 februari heeft hij een rechtstreeks contract bij onze opdrachtgever Winteb B.V. in Winschoten. Super!

Van harte gefeliciteerd en veel succes en werkplezier toegewenst! 😁

VEDAFLEX SINT ANNA | NIEUWE COLLEGA!

 Mijn naam is Dymphna Post en ik ben 25 jaar. Ik kom uit Wjelsryp, maar ik woon sinds afgelopen juni samen met mijn vriend in Harlingen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om even met vriendinnen de hort op te gaan. Ook vind ik erg leuk om met mijn hobby bezig te zijn, namelijk aerial hoop.

Ik heb bijna 3 jaar als assistent bedrijfsleider gewerkt op het tankstation Bloksloot tussen Sneek en Joure, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging die meer bij mijn opleiding aansluit.
Deze week was mijn eerste week bij Vedaflex en ik heb er ontzettend veel zin in! Ik zal het team in 𝗦𝗶𝗻𝘁 𝗔𝗻𝗻𝗮𝗽𝗮𝗿𝗼𝗰𝗵𝗶𝗲 komen versterken. 👋 Tot snel!

OVERNAME | GEFELICITEERD JETTY

Jetty is begin januari 2021 al via Vedaflex begonnen bij Pranger en is nu beloond met een terechte overname en een vast contract!

Vanuit Vedaflex willen we Jetty bedanken voor alle getoonde inzet en wensen je uiteraard heel veel succes in je nieuwe rol bij Pranger-Rosier.

OVERNAME | GEFELICITEERD MORGAN EN RIANNE

Morgan is in maart 2022 gestart bij het tandtechnisch laboratorium en Rianne is er in juni begonnen. Ze zijn aan de slag gegaan op de gipskamer en hebben zich de werkzaamheden snel eigen gemaakt. Beide dames hebben het erg naar hun zin en werken met veel plezier in het lab. Ze hebben zich dan ook voor meer dan 100% ingezet!

 
Hun inzet en enthousiasme is beloond met een rechtstreeks contract! 💐 Van harte gefeliciteerd!

WERKBEZOEK | KIJLSTRA BESTRATING

Op werkbezoek bij onze opdrachtgever Kijlstra Bestrating in Veendam. Zien Paula en Elyne er niet prachtig uit 👷? Werkschoenen aan en een veiligheidshesje en ze zijn helemaal klaar voor de rondleiding op de werkplaats; veiligheid voorop! 💪

OP BEZOEK BIJ | BAKKERIJ JORRITSMA

Vorige week waren we op bezoek bij Bakkerij Jorritsma in Dokkum. Ook nu nemen wij jullie graag mee voor een kijkje in de fabriek en de mooie producten die hier worden geproduceerd.

Bakkerij Jorritsma BV is een familiebedrijf dat in 1971 een belangrijke stap heeft gezet om uitsluitend voor supermarkten te produceren. Ze specialiseren zich in het bakken van koek en banket waaronder de bekende oranjekoeken, oranjekoekstukjes, amandelstaven, zandgebak, boterkoeken en nog veel meer.

VEDAFLEX GRONINGEN | NIEUWE COLLEGA!

Mijn naam is Elyne Everts, opgegroeid in Blijham en sinds kort woonachtig in Veendam. In september ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen en heb kort daarna mijn diploma International Facility Management in ontvangst mogen nemen. Ik ben een echt familiemens en breng mijn tijd graag door met familie en vrienden. Interieurstyling is mijn passie, daar ben ik in mijn vrije tijd dan ook vaak druk mee bezig.

 

Na 6 jaar horeca en 2.5 jaar in de schoenenwinkel te hebben gewerkt werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Werken met mensen is echt mijn ding en een persoonlijke aanpak staat bij mij altijd voorop!

 

Dit ga ik zeker toepassen in de functie van intercedent, want met veel plezier versterk ik vanaf deze week team Vedaflex Groningen op de vestiging in Veendam.

 

Wie weet tot snel! 😄 

BLUE MONDAY | 16 JANUARI

Vandaag 16 januari is het "Blue Monday", ook wel de meest deprimerende dag van het jaar genoemd. Niet bij Vedaflex! Met een vrolijk muziekje op en wat lekkers bij de koffie komen wij ook deze dag weer prima door!

Voelt elke dag voor jou nou als een Blue Monday? Dan is het zeker tijd voor een 𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬𝙚 𝙪𝙞𝙩𝙙𝙖𝙜𝙞𝙣𝙜! Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken bij onze opdrachtgevers.

Voordat je het weet ben jij weer vol positiviteit en een flinke dosis nieuwe energie aan de slag!

🔹 𝙑𝙚𝙙𝙖𝙛𝙡𝙚𝙭 𝙂𝙧𝙤𝙣𝙞𝙣𝙜𝙚𝙣/𝘿𝙧𝙚𝙣𝙩𝙝𝙚 📞 0598-631854

🔹 𝙑𝙚𝙙𝙖𝙛𝙡𝙚𝙭 𝙁𝙧𝙞𝙚𝙨𝙡𝙖𝙣𝙙 📞 0519-745030

OVERNAME | GEFELICITEERD DEBORAH

Deborah is in juni begonnen met haar nieuwe baan bij Reisswolf in Scheemda. Ze zit hier enorm op haar plek! 👍️

Haar inzet en enthousiasme heeft ze duidelijk laten zien en dat is beloond met een rechtstreeks contract! Van harte gefeliciteerd! 😁 

JOIN OUR TEAM | SLUIT JE AAN BIJ TEAM VEENDAM

Geeft het maken van de juiste match jou energie en grijp je een kans met beide handen aan? Wil je graag iets betekenen voor uitzendkrachten en opdrachtgevers en staat persoonlijkheid bij jou altijd voorop? Sluit je dan aan bij ons team! 💪

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich vanuit onze 𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗩𝗲𝗲𝗻𝗱𝗮𝗺 gaat inzetten voor de provincie Groningen.
 
 
Kom jij bij het leukste uitzendbureau van Groningen werken? Of ken je iemand die nog op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Neem contact op met 𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨 𝙍𝙚𝙞𝙟𝙠𝙚 via 0598-631854 of mail naar c.reijke@vedaflex.nl

OP BEZOEK BIJ | AKKERMAN VLOEREN

Graag nemen we jullie via deze weg mee naar een kijkje achter de schermen bij onze klanten!

Onlangs zijn wij op bezoek geweest bij Pieter Akkerman, eigenaar van Akkerman vloeren in Ternaard. Akkerman Vloeren is actief in de project en woninginrichting van vloeren en wanden bij zowel particulieren als bedrijven. Hier kun je terecht voor een duidelijk advies en heb je ruime keuze uit diverse materialen voor vloeren en wanden. Pieter denkt graag met je mee om jouw wensen in vervulling te laten gaan!
 

2 JANUARI | VESTIGINGEN OPEN

✨ 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗡𝗘𝗪 𝗬𝗘𝗔𝗥!

Wij hopen dat jullie allemaal een mooie jaarwisseling hebben gehad! Op naar een nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden, mooie samenwerkingen en positiviteit. 🥂✨
 
Vanaf vandaag 2 januari zijn onze vestigingen weer geopend en staan wij weer voor jullie klaar! 
 

2023 | FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUW JAAR

✨𝙁𝙄𝙅𝙉𝙀 𝙁𝙀𝙀𝙎𝙏𝘿𝘼𝙂𝙀𝙉 𝙀𝙉 𝙀𝙀𝙉 𝙂𝙀𝙇𝙐𝙆𝙆𝙄𝙂 𝙉𝙄𝙀𝙐𝙒 𝙅𝘼𝘼𝙍!✨

Namens team Vedaflex wensen wij een ieder fijne feestdagen toe en een gezond, gelukkig en succesvol 2023! Onze kantoren zijn gesloten van 26 december tot 1 januari. Telefonisch zijn wij bereikbaar!
 
🔸 𝗩𝗲𝗱𝗮𝗳𝗹𝗲𝘅 𝗚𝗿𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 | tel: 0598 - 631 854
🔸 𝗩𝗲𝗱𝗮𝗳𝗹𝗲𝘅 𝗗𝗿𝗲𝗻𝘁𝗵𝗲 | tel: 0598 - 631 854
🔸 𝗩𝗲𝗱𝗮𝗳𝗹𝗲𝘅 𝗙𝗿𝗶𝗲𝘀𝗹𝗮𝗻𝗱 | tel: 0519 - 745 030