Nieuws

INFORMATIEFOLDER | PAWW-REGELING

Alle uitzendkrachten zijn vanaf 1-8-2022 aangesloten bij de SPAWW en kunnen aanspraak maken op een PAWW-uitkering. De PAWW (Private Aanvulling WW en WGA) is een uitkering om de versobering op de WW- of WGA-uitkering aan te vullen. Na maximaal 2 jaar loopt de uitkering namelijk af, wat mogelijk financiële gevolgen voor u kan hebben. Daarom is er de PAWW-regeling die ervoor zorgt dat u langer financiële zekerheid houdt tot mogelijk 14 maanden extra uitkering. 

JPB | DAGJE AAN DE SLAG!

Vorige week zijn onze collega's Laura en Chris samen een dagje mee geweest met onze opdrachtgever JPB Industrial Services. Ontzettend leuk en leerzaam om een keer te doen! Ze zijn samen met onze Vedaflex medewerkers en de collega's aan het werk geweest in Delfzijl. Ze hebben Laura en Chris meegenomen in een deel van hun dagelijkse werkzaamheden en heel veel uitgelegd. Op deze manier leer je je bedrijven en medewerkers beter kennen en kunnen wij vanuit onze kant extra goed de werkzaamheden uitleggen aan de toekomstige nieuwe medewerkers. Hoe leuk is dat! Wij zijn enthousiast!

DINSDAG | 19 JULI AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Dinsdag 19 juli hebben alle vestigingen aangepaste openingstijden. Wij zijn geopend van 07:00-15:30 en zijn daarna telefonisch bereikbaar voor dringende vragen.

πŸ“ž 0519-745030 Vedaflex Friesland
πŸ“ž 0598-631854 Vedaflex Groningen & Drenthe

Daarnaast kun je ons bereiken via de mail: info@vedaflex.nl.

 

Geniet van het warme weer en houd je hoofd koel! 😎πŸ’ͺ

INDEED | VEDAFLEX VACATURES

πŸ‘‰οΈ Wist je dat onze uitgelichte vacatures ook op Indeed te vinden zijn? Via Indeed kun je gemakkelijk je CV uploaden, solliciteren, vacatures opslaan en daarnaast kun je een πŸ”” vacature-alert instellen zodat jij de nieuwste vacature-updates krijgt vanuit de door jou gekozen omgeving of functie!

Wekelijks worden er nieuwe Vedaflex vacatures geplaatst op Indeed, bekijk hier de uitgelichte vacatures van dit moment: https://indeedhi.re/3bUVMIz

RENE | BACKOFFICE VEDAFLEX

πŸ‘‹ MEET THE TEAM! Vanuit onze vestiging in Veendam is René al ruim twee jaar actief bezig met alles wat op de achtergrond bij Vedaflex moet gebeuren. Denk hierbij aan de salarisadministratie en contracten.

 

Een leuk weetje over René... hij kan ook nog eens goed zingen! Beluister hier Rollercoaster opgenomen in Stadskanaal: Youtube - Rene

 

πŸ”Έ Heb jij vragen met betrekking tot verloning of contracten? Neem contact op met Vedaflex Groningen: 0598-631854 of Vedaflex Friesland 0519-745030.

MAUD | VEDAFLEX SINT ANNA

 πŸ‘‹ MEET THE TEAM! Vanuit onze vestiging in Sint-Annaparochie is Maud actief bezig met het bemiddelen van personeel voor onder meer de branches in het groen, schoonmaak en productie! Ben jij nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan zeker eens langs om de mogelijkheden te bespreken!

 

πŸ”Έ Onze vestiging vind je op de van Harenstraat 52 of je kunt Maud bellen op tel: 06-21664660.

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐢 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam πŸ‘‹

RENEE | VEDAFLEX DOKKUM

Renée haar stageperiode bij Vedaflex zit erop! Super gedaan! πŸ˜„ Mocht jij werken in de productie dan heb jij haar vast en zeker wel eens gesproken om de planningen door te nemen. Gelukkig blijft ze de komende tijd voor jou klaar staan! Vanaf 28 juni werkt Renée de hele zomervakantie bij Vedaflex totdat ze haar studie weer gaat vervolgen!

WML | VERHOGING PER 1 JULI 2022

Het wettelijk minimum loon wordt verhoogd per 1 juli 2022. Kijk hier wat dat voor jou kan betekenen! 

RONDLEIDING | AAN DE SLAG BIJ HULS

Afgelopen week organiseerde Vedaflex uitzendbureau een rondleiding voor een groep mensen uit Oekraïne bij Vleesbedrijf Huls Droge Worst. Bij de rondleiding waren in totaal ongeveer zestien mensen aanwezig. Het mooie resultaat is dat binnenkort tussen de vijf en tien mensen aan de slag gaan bij Huls. Wij wensen ze alvast heel veel succes toe! 

CONTRACT | GEFELICITEERD MATTHIJS!

Per 1 april is Matthijs Klaassens in dienst getreden bij onze opdrachtgever Emergo. Van harte gefeliciteerd namens heel team Vedaflex! Wij zijn even langs geweest met een bloemetje en wat lekkers om Matthijs te feliciteren met zijn contract. Wij wensen jou veel werkplezier toe en bedankt voor je inzet!

GESLAAGD | SEU EXAMEN

We hebben wat te vieren! Onze collega Marieke is zojuist geslaagd voor het examen SEU (stichting examens uitzendbranche)!  Van harte gefeliciteerd! Super gedaan!! πŸŽ‰ Veel liefs van je collega's Vedaflex & Vakman Infra

VOORSTELLEN | MAAK KENNIS MET ALBERT

Maak kennis met Albert, hij sluit zich aan bij het team in Dokkum! Vanuit Dokkum zijn wij vooral actief in het bemiddelen van uitvoerend personeel voor onder meer de branches in de techniek, groen, schoonmaak, horeca en productie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Albert helpt jou graag verder! 

VOORSTELLEN | MAAK KENNIS MET TEAM VAKMAN!

Maak kennis met ons team Vakman Infra: Josien en Thirza! Vakman Infra is onderdeel van Vedaflex en is vooral actief in het bemiddelen van uitvoerend personeel voor onder meer de branches grond-weg en waterbouw, bouw en in het groen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de GWW? Josien en Thirza helpen jou graag verder! 

VEDAFLEX DOKKUM | LEUK NIEUWS!

Woohoo, leuk nieuws! Anna Pytsje heeft een contract voor onbepaalde tijd met ingang van 20 juni 2022 bij Vedaflex!

SPONSOR | BE QUICK DOKKUM

Vedaflex is trotse sponsor van Be Quick Dokkum! Vanaf heden kun je ons bord bewonderen bij de voetbalclub in Dokkum, gevestigd aan het Tolhuispark. Het ledental van Be Quick Dokkum bestaat uit ongeveer 700 leden. Dit wordt vooral gerealiseerd door middel van een grote jeugdafdeling die veel aandacht krijgt, waarvan een van de medewerkers van Vedaflex jeugdtrainer is! De club behoort daarmee tot één van de grotere verenigingen in Fryslân.

HULS | HOE TROTS KUN JE ZIJN!

Met veel trots kunnen wij vertellen dat onze partnership met Huls is verlengd! "Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success."

VEDAFLEX | WERK VOOR OEKRAÏENSE VLUCHTELINGEN

Oekraïense vluchtelingen mogen vanaf 1 april zonder tewerkstellingsvergunning aan het werk in Nederland. Heb je openstaande vacatures en wil je vluchtelingen uit Oekraïne steunen door hen werk te bieden? Neem dan contact op Vedaflex Dokkum tel: 0519-745030

YES! | HYLKE HEEFT EEN €100 NETTO BONUS VERDIEND!

Wil jij net zoals Hylke super snel wat extra bijverdienen? Kijk dan eens rond in jouw netwerk en laat hem of haar kennis maken met Vedaflex!