Felicia Vos

Directeur

Contact:

Quote:

'' De juiste mensen op de juiste werkplek plaatsen, dat is waar wij goed in zijn! ''

De juiste mensen op de juiste werkplek plaatsen, dat is waar wij goed in zijn. Zelfs met de huidige krapte op de arbeidsmarkt, zijn wij nog steeds in staat om de juiste uitzendkrachten te vinden die onze klanten zoeken. Dat komt door de ambitieuze instelling van het team van Vedaflex. Het team bestaat uit allemaal enthousiaste "ondernemers" die denken in kansen en mogelijkheden. Ze zijn trots op wat ze doen en dat stralen ze ook uit!

Vedaflex realiseert zich als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van ieder mens. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij en het bevordert jouw persoonlijke ontwikkeling op elk vlak. Daarnaast heeft het invloed op jouw financiële situatie en bepaalt het jouw sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen elke organisatie. 

Daarom luisteren wij goed naar onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij nemen de tijd en moeite om hen beiden persoonlijk te leren kennen. Wij willen weten wie jij bent en wat jouw drijveren en doelen zijn in het leven!